Brandt

BRANDT står stærkt lokalt og har et indgående kendskab til mange af vores kunder blandt de forskellige lokale virksomheder og offentlige institutioner. Mange af vores kunder lever i brancher, der er omfattet af komplekse regelsæt. Derfor har vores dygtige medarbejdere specialviden og specialkompetencer, når der skal aflægges regnskab og ydes nærværende rådgivning!

Derfor giver vi vores medarbejdere gode karrieremuligheder – både uddannelsesmæssigt og i den løbende vidensdeling med chefer og kolleger med de bedste uddannelser i branchen. Så selv om vi har 11 adresser i hele Danmark, arbejder vi tæt sammen, både når det gælder den bedste service og viden til vores kunder samt når vi skal udvikle os og lære af hinanden. Vi jonglerer med alt lige fra udarbejdelse og revision af årsregnskaber til rådgivning om budgettering, investering, finansiering og bogføring.

Vi betragter os selv som specialister i god kundebetjening. Vores kunder er altid tilknyttet én fast revisor, og vores fokus er 360° omkring den enkelte kunde, så vi kan rådgive hele vejen rundt om såvel virksomhedens- som de private og familiemæssige forhold hos vores kunder.

Vi har fokus på, at medarbejdere fungerer bedst på arbejdet, når de samtidig har en hverdag med god balance mellem job, familie, venner og fritidsinteresser. Derfor lægger vi vægt på, at vi på trods af travle perioder udformer individuelle fleksible løsninger for medarbejderne og bestræber os på, at opfylde deres ønsker til arbejdsforhold og arbejdstid bedst muligt.

Hos BRANDT vil vi gå langt for at tilgodese den enkeltes særlige behov – både for vores kunder og vores medarbejdere!


Kontakt info

Brandt
Thyparken 10
7700 Thisted

+45 97 91 11 11
info@brandtrevision.dk
CVR-nr.: 25492145


Sponsorer

 

 

alive.png

Alive Festival har sponsoreret 2 stk. partoutbilletter

hotel-thinggaard.png

Hotel Thinggaard har sponsoreret 2 stk. luksus spaophold for 2 pers.

nordthy.png

Nordthy har sponsoreret müslibarer

thisted-bryghus.png

Thisted Bryghus har sponsoreret øl til præmier og smagsprøver

thy-rock.png

Thy Rock har sponsoreret 2 stk. 2-dages billetter