celfon A/S – Vi ringer ikke bare....

Kommunikation i og for en virksomhed er altafgørende. Men kommunikation i dag er mange ting. Dét ved vi hos celfon, og det ved vores kunder. Kommunikation er ikke bare en telefonsamtale - en telefoniløsning fra celfon er meget mere end blot indholdet i et mobilabonnement! Vi leverer skræddersyede kommunikationsløsninger, der passer præcis til det den enkelte kunde har behov for. Derudover leverer vi internetforbinder, GPS trackere mv., og vores fokus er – udover at finde den rette LØSNING,  den personlige kontakt til kunderne, både i dagtimerne men også udenfor ”normal” arbejdstid – 24/7/365. Vores kunder kan ALTID komme i kontakt med os! celfon har siden starten i 2014 vokset støt, og vores kundebase dækker i dag hele landet – store og mindre virksomheder imellem hinanden.

Den teknologiske udvikling går stærkt, og du får en stor medvirken til i videreudviklingen af vores systemer – både interne og de eksterne kundevendte systemer. Du kommer til at få stor indflydelse på projekterne  – både forløb og indhold. Du kommer til at indgå i arbejdet på lige fod med vores øvrige ansatte, samtidig med at vi tilpasser praktikforløbet, så det passer ind i dine behov. Du vil have en fast kontaktperson, der – i samarbejde med dig – sikrer at praktikforløbet skaber værdi i din praktik, og at forløbet skaber værdi for celfon.

celfon lægger vægt på, at du i praktikforløbet indgår i en konkret projektsammenhæng med virksomhedens øvrige organisation. Du kommer  ind i maskinrummet, og vi tilstræber, at du til trods for en kort indflyvning medvirker ligeværdigt og med egne ansvars og arbejdsopgaver i projektet. Samtidigt er vi bevidste om at skabe/tilpasse en ramme der tilgodeser den studerendes ønsker og behov i relation til såvel praktikforløbet og den tilknyttede problemformulering, der behandles i praktikrapporten.

Du har under hele praktikforløbet tilknyttet en kontaktperson, der som hovedregel indgår i virksomhedens ledergruppe. Vi ønsker hermed at sikre muligheden for at praktikforløbet både kan
have en konkret og en strategisk dimension. Den studerende tilbydes løbende vejledning i praktikforløbet, og inviteres efter forløbet til at fremlægge praktikrapporten for virksomhedens ledelse og relevante nøglepersoner.


Kontakt info

celfon A/S
Hundborgvej 198
7700 Thisted

+45 92 72 72 72
info@celfon.dk
CVR-nr.: 31064546


Sponsorer

 

 

alive.png

Alive Festival har sponsoreret 2 stk. partoutbilletter

hotel-thinggaard.png

Hotel Thinggaard har sponsoreret 2 stk. luksus spaophold for 2 pers.

nordthy.png

Nordthy har sponsoreret müslibarer

thisted-bryghus.png

Thisted Bryghus har sponsoreret øl til præmier og smagsprøver

thy-rock.png

Thy Rock har sponsoreret 2 stk. 2-dages billetter