Kong Gulerod Reklamebureau

Hvad vi laver?

Vi ser os selv som det seriøse og professionelle bureau i Nord-, Midt-, og Vestjylland, som både kan levere fede hjemmesider og webshops, skarpe visuelle identiteter, flotte grafiske designs, effektive kampagner, og ikke mindst den helt rigtige rådgivning.

Hvorfor hedde Kong Gulerod Reklamebureau?

Den vigtigste brik i et spil skak er kongen, og netop kongen er typisk også rigtig god i kortspil. Løven kaldes for dyrenes konge, og den gode Michael Jackson, kongen af pop. Andre er kongepingviner, uden at det nødvendigvis fører noget godt med sig.

Man kan også være en rigtig Kong Gulerod. Den type man efterhånden møder alle vegne. De buldrer op om, hvor meget de er, hvor lækre de er, hvor dygtige de er. Se mig! Se mig! Men er de i virkeligheden noget som helst?

Man kan også have selvironi nok til at kalde sig selv for Kong Gulerod. Måske fordi man ikke er helt som de andre. Men mest fordi man godt ved, at man ikke kan være den bedste til alt. Ingen kan jo være de bedste til alt. Og dog, for så længe man ved, at man ikke er den bedste, kan man måske nå længere end de fleste.


Kontakt info

Kong Gulerod Reklamebureau ApS
+45 47 77 77 11

info@konggulerod.dk
CVR-nr.: 37190527


Sponsorer

 

 

alive.png

Alive Festival har sponsoreret 2 stk. partoutbilletter

hotel-thinggaard.png

Hotel Thinggaard har sponsoreret 2 stk. luksus spaophold for 2 pers.

nordthy.png

Nordthy har sponsoreret müslibarer

thisted-bryghus.png

Thisted Bryghus har sponsoreret øl til præmier og smagsprøver

thy-rock.png

Thy Rock har sponsoreret 2 stk. 2-dages billetter