netIP

Vi er sat i verden for at levere IT-løsninger, der hjælper vores kunder med at nå deres mål. Siden etableringen i 1996 har vi bestræbt os på til stadighed at levere en sund kombination af det innovative, det positive og det engagerede. Jysk når det er bedst og allersjovest.

Vores mantra er: When it works for you, it works for us. Med andre ord. Vi er først tilfredse, når du er tilfreds. it works!

Vi betragter vores kunder som det helt centrale i alt hvad vi gør. Det er dine udfordringer, der inspirerer og motiverer os til altid at gøre det optimale i vores arbejde. Vi definerer løsningsforslag ud fra den enkelte kunde og vi overholder altid vores aftaler. Medarbejderne hos netIP er certificerede i deres specialer, og vores vigtigste ressource er viden kombineret med erfaring og engagement. Det skaber kompetence og sikkerhed for stabile og korrekte løsninger. Vi opbygger løsninger, hvor netværket har en aktiv og intelligent rolle i forhold til levering af applikationer og servicer. Løsninger som reagerer proaktivt på ændringer, også når det gælder sikkerhedstrusler.

Hos netIP er vi meget bevidste om at skabe en attraktiv arbejdsplads for vores medarbejdere. Vi ser ikke medarbejderne som midlet til at nå målene. Nej, de er målet. De er vores råstof og derfor også det, der gør netIP unik. Medarbejderne er det parameter hvorpå vi bedst kan differentiere os fra vore dygtige konkurrenter. Derfor har netIP også en bevidst filosofi omkring ledelse. Og vi tør godt sætte etiket og indholdsfortegnelse på vores ledelse. Ledelsen er personligt involverende, med respekt for helheden og det enkelte menneske. Vi arbejder målrettet p at forbedre og udvikle det personlige lederskab hos alle ledere. Og vi gør det ud fra devisen, at man ikke kan udvikle andre, før man er i stand til at udvikle sig selv. netIP er en arbejdsplads i udvikling og vi er altid interesseret i at udvikle og udvide vores medarbejderteam.

Vi betragter netIP som en familie og i en familie passer man godt på hinanden. Det er grundtanken bag netIP familyCARE et tiltag med "fonds-tankegang" helt uden formelle formålsparagraffer. netIP familyCARE rækker ud til alle vores ansatte og deres familier. Formålet med "fonden" er, at støtte menneskene i netIP og deres nærmeste familie i de svære situationer, de kan møde i tilværelsen. Situationerne kan være af forskellig art og alle vurderes lige - ingen situationer er for store eller for små.


Kontakt info

netIP a/s
Uglevej 3
DK-7700 Thisted

+45 82 19 44 44
kontakt@netip.dk
CVR-nr.: 25242947


Sponsorer

 

 

alive.png

Alive Festival har sponsoreret 2 stk. partoutbilletter

hotel-thinggaard.png

Hotel Thinggaard har sponsoreret 2 stk. luksus spaophold for 2 pers.

nordthy.png

Nordthy har sponsoreret müslibarer

thisted-bryghus.png

Thisted Bryghus har sponsoreret øl til præmier og smagsprøver

thy-rock.png

Thy Rock har sponsoreret 2 stk. 2-dages billetter