Thy-Mors Energi

Thy-Mors Energi er et lokalt el- og fiberselskab med 44.000 andelshavere i Thy og på Mors. Som andelsselskab tænker vi i Thy-Mors Energi langsigtet, og vi har en helt klar holdning til, at ingen i vores lokalsamfund skal være en del af det digitale B-hold. Derfor er vi også i fuld gang med at skabe en digital infrastruktur i verdensklasse, der kan understøtte nutidens teknologiske behov samt fremtidens krav til øget digitalisering. Alle vores andelshavere vil inden udgangen af 2020 modtage tilbuddet om gratis tilslutning til fibernettet.

Thy og Mors bliver således et af de første lokalsamfund i Danmark, hvis ikke det allerførste, der kan tilbyde alle andelshavere adgang til lynhurtigt fiberbredbånd.

Men i Thy-Mors Energi beskæftiger vi os med mere end det. Fibernettet er blot et af de initiativer, som vi har iværksat for at understøtte udviklingen af det lokalsamfund, vi er en del af. I kraft af fællesskabet med vores andelshavere er vi i stand til på en række forskellige områder at bidrage til den lokale udvikling og grønne omstilling.

Læs mere om os på thymors.dk og følg os på facebook.com/ThyMorsEnergi


Kontakt info

Thy-Mors Energi
Løvevej 5
7700 Thisted

+45 96 70 22 00Sponsorer

 

 

alive.png

Alive Festival har sponsoreret 2 stk. partoutbilletter

hotel-thinggaard.png

Hotel Thinggaard har sponsoreret 2 stk. luksus spaophold for 2 pers.

nordthy.png

Nordthy har sponsoreret müslibarer

thisted-bryghus.png

Thisted Bryghus har sponsoreret øl til præmier og smagsprøver

thy-rock.png

Thy Rock har sponsoreret 2 stk. 2-dages billetter